GIRL:IT-kirjakerhossa tapaat tyttöjä, jotka osaavat pitää hauskaa – sekä yksin että yhdessä ystävien kanssa. Ja juuri sellainen on hyvä kirjakerho. Yhdessäoloa, ystävyyttä, ensirakkauden huumaa, salaisuuksia, jännitystä, unelmia ja kaikkea, mikä kuuluu nuoren tytön elämään.

Enemmän kuin pelkkä kirjakerho…

GIRL:IT-kerhon jäsenenä saat halutessasi joka kuukausi kerhopaketin, jossa on yleensä kaksi kirjaa, huippusuosittu kerholehti, kaksi kerhotavaraa ja jännittävä yllätys! Tämän kaiken saat todella edulliseen hintaan.

Jäsenetusi:

• GIRL:IT-paketit. Saat vuodessa 12 pakettia, jos et peru yhtään. Paketissa on huolella valittuja kirjoja ja kerhotavaroita. Niistä kahdeksan on tavallisia kerhopaketteja, jotka maksavat 18,90 euroa/kpl. Neljä erikoispakettia maksaa 23,90 euroa/kpl. Hintoihin lisätään postituskulut 4,50 euroa/paketti. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.

• GIRL:IT-lehdessä esitellään seuraava paketti. Saat paketin automaattisesti kotiisi, ellet halua perua sitä. Jos perut paketin, saat kotiisi kuitenkin Jäsenuutiset, joista löydät makupaloja kerholehdestä sekä tietoa kerhopaketin sisällöstä.

Voit perua paketin halutessasi netissä tai soittamalla jäsenpalveluumme.

Voit luopua jäsenyydestäsi milloin vain. Ilmoita siitä jäsenpalveluun.


Enter text here Enter text here